Binarne opcije

Što su binarne ili digitalne opcije?

Binary-mobileŠto su binarne ili digitalne opcije? Binarne opcije su financijski instrumenti koji dozvoljavaju traderima da trguju na temelju financijskog gibanja odabrane investicijske klase. Razlikuju se od Forexa po tome što traderi nemaju vlasništvo nad investicijskim klasama kojima trguju, nego pokušavaju prognozirati vrijednost odabrane klase u određenom vremenskom intervalu. Binarne opcije su način trgovanja s različitim investicijskim klasama. S binarnim opcijama moguća su samo dva smjera gibanja – Call (Gore) ili Put (Dolje). Kada trader odabere u kojem smjeru će se kretati investicijska klasa, odmah će znati omjer potencijalnog uspjeha, a samim time što određuje iznos s kojim je spreman raditi, zna i potencijalnu razinu pada.

Koje investicijske klase je moguće trgovati?

Traderi mogu birati između dionica, indeksa, parova valuta i roba. Svaki broker nudi različite investicijske klase. Jedna od prednosti binarnih opcija je što nisu ograničene na trgovanje klasama s određenog tržišta, već traderi mogu trgovati s klasama diljem svijeta. Razlika je u tome što klase dostupne za trgovanje ovise o lokalnom vremenu. Npr. Želite li trgovati američkim dolarom, morat ćete se prilagoditi drugoj vremenskoj zoni.

Mobilno trgovanje

Mnogo toga se promijenilo od kada su binarne opcije stupile na scenu. Danas imamo sve manje vremena, a sve više obaveza. Zahvaljujući tehnološkom razvoju, binarne opcije su napravile nekoliko velikih koraka naprijed te su sada dostupne i na našim pametnim telefonima, na kojima provodimo mnogo više vremena, nego na računalu. Moglo bi se reći da su tableti i pametni telefoni prosječnom korisniku gotovo zamijenili osobno računalo. Trgovanje binarnim opcijama danas se može pratiti i obavljati iz svakog kutka svijeta. Mobilno trgovanje je nešto što nudi većina brokera na tržištu, a mnoge firme imaju aplikacije za Android i iPhone uređaje dostupne u Google Play i App Store trgovinama. Aplikacije omogućuju sve što i desktop platforma, samo u manjem formatu.

Gdje se prijaviti?

Preporučamo da se za binarne opcije koristi isključivo poznate firme kao što je IQ Options. Prijaviti se možete na ovom linku: Prijava

Opće upozorenje na rizik: Financijski proizvodi koje nudi tvrtka nose visoku razinu rizika i mogu rezultirati gubitkom svih vaših sredstava. Nikad ne biste smjeli uložiti novac koji ne možete priuštiti da izgubite.

General Risk Warning: The financial products offered by the company carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS