Kako se trguje Binarnim Opcijama?

Kod binarnog trgovanja, da biste uradili uspešan posao, morate pravilno predvideti u kojem smeru će da se kreće berzni grafikon sredstva kojim trgujete. Ovo je primjer procedure:

1. Odaberete sredstvo trgovanja – Primer EUR/USD.
2. Odaberete smer berznog grafikona koji može biti GORE ili DOLE (HIGH / LOW).
3. Odaberete vreme isteka vaše opcije.
4. Unesete cifru s kojom želite raditi
5. Potvrdite trejd.

Šta treba da naučim, da bih mogao da trgujem?

Postoji mnogo različitih obrazaca trgovanja, a glavna osnova da biste mogli uspešno da trgujete jeste da naučite čitati berzni grafikon. Za čitanje berznog grafikona potrebno je osnovno razumevanje određenih indikatora, koji vam pomažu da pravilno predvidite smer u kojem će grafikon da se kreće.

Berzni grafikon uvek prelazi između dva stanja – takozvanog rejndža (range) i trenda (trend). Predstavljenim sistemom najbolje je trgovati kada je berzni grafikon u rejndžu, to jest, kada je što više horizontalan i kada je siva bollinger cona uska i horizontalna. U trenutku kada se bollinger pojas proširi i berzni grafikon počne da se kreće prema gore ili prema dole, što znači da prelazi u trend, prestaje da se trguje pomoću predstavljenog sistema i jednostavno se sačeka da se uspostavi rejndž. Iako mnogo puta možete da postignete veoma dobre rezultate i kada je grafikon u trendu, trgovanje predstavljenim sistemom u trendu je manje predvidljivo.

Ako vas interesuje rad putem binarnog trgovanja, možete da se registrujete ovdje i dobit ćete dodatne informacije o trgovanju binarnim opcijama.

Opće upozorenje na rizik: Financijski proizvodi koje nudi tvrtka nose visoku razinu rizika i mogu rezultirati gubitkom svih vaših sredstava. Nikad ne biste smjeli uložiti novac koji ne možete priuštiti da izgubite.

General Risk Warning: The financial products offered by the company carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS