Vrste i Metode Binarnih Opcija

Binarne Opcije – Raznolikost Vrsta i Metoda

OpcijeTrgovanje Binarnim Opcijama zasniva se na predviđaju (prognoziranju) kretanja sredstva kojim se trguje kako bi se uspešno poslovalo. Tržište binarnih opcija se vrlo brzo proširilo u poslednjih nekoliko godina, uglavnom zbog rasta tržišne ekonomije. Uspešno poslovanje zahteva određeno znanje i iskustvo prilikom odabira najboljih vrsta opcija za tgovanje. Postoje različite vrste binarnih opcija za trgovanje kojima trgovci mogu da uspešno posluju.

Up/Down Opcije

Up/Down opcije su veoma čest tip binarnih opcija na tržištu. Spadaju u standardne vrste binarnih opcija, a poznate su i pod nazivom Call/Put opcije. Ono što trgovci treba da urade je da pravilno predvide kretanje vrednosti sredstva kojim trguju nakon isteka određenog vremena. Call opcijama se trguje kada trgovac smatra da će se cena sredstva  povećati, odnosno ići nagore. Put opcijama se trguje kada trgovac smatra da će cena sredstva opasti, odnosno ići nadole. Trgovac takođe može da bira i vremenski rok prema stanju na tržištu.

Touch Opcije

Touch opcije spadaju u najoptimalnije vrste binarnih opcija na tržištu u ovom trenutku. Touch opcije su potencijalno unosnije od ostalih opcija. Kupovanje touch opcija je moguće vikendom, odnosno u vrijeme kada je tržište binarnim opcjiama zatvoreno.

60 Seconds Opcije

Ovaj tip opcija je dinamična inovacija na tržištu binarnim opcijama i najkorisniji je za trgovce koji su tek započeli sa ovom vrstom poslovanja. Glavna prednost 60 seconds opcija je što ističu svakih šezdeset sekundi, ostavljajući tako dovoljno šanse trgovcu da unapredi učinkovitost svog rada. U toku jednog dana, trgovac može da ulaže na više mesta istovremeno.

Boundary Opcije

Boundary Opcije su vrste binarnih opcija kod kojih su gornja i donja granica vrednosti unapred određeni. Trgovanje se završava u novcu kada vrednost stredstva kojim se trguje ostane u okviru prethodno definisanih granica. Ovom vrstom binarnih opcija je odlično trgovati kako na nestabilnom tako i na stabilnom tržištu. Sa učestalim rastom interesovanja za trgovanje binarnim opcijama, ovaj metod trgovanja je postao omiljen među mnogih klijentima širom sveta.

Mnoge od zanimljivih načina trgovanja nudi IQ Options, lider u ovoj domeni. Registrirati se možete ovdje.

Opće upozorenje na rizik: Financijski proizvodi koje nudi tvrtka nose visoku razinu rizika i mogu rezultirati gubitkom svih vaših sredstava. Nikad ne biste smjeli uložiti novac koji ne možete priuštiti da izgubite.

General Risk Warning: The financial products offered by the company carry a high level of risk and can result in the loss of all your funds. You should never invest money that you cannot afford to lose.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS